mediacio
 


Geo-Envitech Kft. elmaradott térségben végzett beruházásának támogatása.

A Geo-Envitech Geotechnikai és Környezetvédelmi Mérnöki Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság 3 774 906 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz támogatási rendszeréhez „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című Felhívásra benyújtott „Geo-Envitech Kft. elmaradott térségben végzett beruházásának támogatása” című, GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02734 számú támogatási kérelem keretében.

Kedvezményezett neve, címe: Geo-Envitech Geotechnikai és Környezetvédelmi Mérnöki Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság, 3636 Vadna, Kassai út 2

Projekt címe: A Geo-Envitech Kft. elmaradott térségben végzett beruházásának támogatása

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02734

Szerződött támogatás összege: 3 774 906 Ft
A támogatás mértéke: 70 %


A projekt tartalma: 

A fejlesztés keretében olyan technológiai eszközökkel kívánjuk fejleszteni vállalkozásunkat, amilyen technológiai színvonallal jelenleg nem rendelkezünk és amelyek az előbbi pontban bemutatott célkitűzéseinket támogatja. Beszereztünk többek között 1 darab HP DesignJet T650 24 nyomtatót, mely szakmai tevékenységünkhöz elengedhetetlen. A térképek, vázrajzok, rétegrendek és hivatalos dokumentumok előállítása során fogjuk hasznosítani. Ezen túlmenően beszereztünk 1 darab Force 210 Ex árokásót is. Ehhez az árokásóhoz vásárolunk több kiegészítőt is. Ezek az alábbiak: mechanikus gyorscsatlakozó, 20 cm-es kanál, 80 cm-es kanál, talajlazításra használható szakító fog, hidraulikus rönkfogó kanál (mely a nevében ellentétben a növényi maradványok kiemelését fogja végezni), 47 cm széles lazító villa, gödörfúró adapter, valamint egy hidro-pneumatikus törőkalapács, illetve a szükséges munkaeszköz rögzítő fém csapok is beszerzésre kerülnek. Ezzel a géppel és a beszerzésre került adapterekkel a munkavégzés helyén a talajfeltárási munkákat bármilyen rétegrenden el tudjuk majd végezni. Legyen szó laza talajról, növényi gyökerekkel vagy akár nehéz kőzettel tarkított talajszelvényről szó. A projekt keretében beszereztünk továbbá 1 db HP notebookot, valamint egy Samsung monitort is, melyeket az irodai, adminisztratív feladatvégzésünk során fogunk hasznosítani. Ezek használatával a digitális kompetenciáink köre is bővülni fog, mely tovább támogatja a vállalkozásunk stratégiai célkitűzéseit. A projekt tartalmazza továbbá a kötelezően betervezendő általános költségeket is, melyet a vállalkozásunk erőforrás-hatékonyságára tudjuk fordítani. Összességében elmondható, hogy a projekt sikeres végrehajtását követően a vállalkozás életében szolgáltatás innováció valósul meg, mivel ezen technológiai színvonalú eszközzel korábban nem rendelkeztünk. Árbevételünk várhatóan 20%-al, eredményességünk 10%-al emelkedik éves szinten eredményként.

A projekt tervezett befejezési dátuma:   2022.12.14.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geo-Envitech Geotechnikai és Szolgáltató Kft. Cím: 3636 Vadna, Kassai út 2.